Thursday, March 25, 2010

aku happy..bile die happy



aku tak tahu ape kena dgn die smlm..tapi aku rase happy sgt ngn die,walaupun aku ngn die chat kejap je..aku rase mcm aku ngn die chat berjam2,p hakikatnya ktowg just chat 15 minit je..klaka kn?

aku rindu kan die,setiap saat prasaan rindu tu makin btambah. aku ta taw sama ada aku btul ataw salah,p sejak kebelakangn nie die makin romantik..hahahha tahap jiwang glerk..pelik2 ar die tu..p tu yg wat aku happy,n die slalu kate lau aku happy,die pun happy..aku rindu kat die,,jujur,,,rindu sgt2 kat die..setiap saat die wat aku ketawa aku simpan dalam memori aku,n setiap saat die wat aku menangis aku simpan dalam hati aku untuk jadikan semangat agar aku terus cintakan dia..aku rasa aku terlalu berharap. terlalu berharap die disisi aku,,,,,aku yakin dia cinta terakhir aku................

No comments: