Sunday, March 28, 2010

aku sakit ati!

aku ta tau ar..aku sakit ati glerk bile terpkirkn psal semalm..kat tmpat keja aku ada budak nme aiem..aiem ni kkdg usya kwn aku..iena..p aku ta bpe suke sgt die kacau iena..sb iena da ad boy..tapi aq ta btaw ar yg aku ta suke sgt ngn aiem..aku diamkn je..smpaikn satu ari nnt..aiem ley sound aq...
"ayu,,pe sal ko ta btaw yg iena ad boy.."
aku balas ar..
"ko ta btaw pun yg ko na usya iena..so wt pe aq na btaw?" aku sound die balik
"kan aku da tjukkn signal aku na usya die"
"aku ksah pe..tu ko punye pasal..yg aq na cmpur wat pe??"aku mmg sakit ati gile kat die
mcm die salahkn aku sb iena ta trime die...ello???
keja aku bukan kena perhatikn idup iena je....aku pun na idup gak..bodoh..!
sampai skg aku ta na tgur die...rse da na dkat sbulan kot aq ta tgur die...aku ksah pe..lau stkat na muncul dlm idup aq n sakit kn ati aku..baik ta pyah muncul lgsg..
smlm die tgur aq,,die ley tnye..sama ada aku still ingat die ke ta? aku balas..wt pe aq na ingat ko..ko buknnye penting pun dalam idup aq..aq na die trase glerk..bia pdn muke die..die pk aq ni ape sesuka ati die je na sakitkn ati aku...aku ta kisah lau die na labelkn aku musuh die...aku lagi suke...ta de ar mgggu idup aku....
SUSAH BTUL LAU ADE INSAN YG TA SEDAR DRI MUNCUL DALAM IDUP AKU!!

No comments: