Monday, September 13, 2010

sms gaduh ke??

nie mcj ktowg ari ni...huhuhuhu...agk geram n sakit ati gak..p jap je...pstu ok balik huhuhuhu

  • aq: awk,for the last time,lau awk free,tlg bls mcj ni....Bile awk balik unisel? n rabu ni aqk ley join ktowg sume g raya ta? tlg bls plz,,.,,,jgn wt kite ttgu2..lau sakit ati ngn mcj nie,ta pyah ar bls k, nnt agk2 lau kte kol,n awak free, agkt r kol kte..tu pn lau aqk na agkt....sowi sbb anta mcj yg wt awk sakit ati nie ea,...sowi...

  • die:pahal lak nie..xpasal2....kte blek sbtu mlam n rabu kte ta ley join hurgghhh

  • aq: thx,kte rse lau kte ta anta mcj cm ue,awk ta kn bls kowt,k ta pe,sowi wt awk sakit,mybe ngn cre ue je awk bwu dpt bls mcj kte kot,anywaysori skali lagi..n thx 4 make me waiting for u...skali lagi...njoy ur holiday while u still in jb....bye

  • die:yela awk,kte je yg salah.. dari dlu kte je yg wt masalah pd awak

  • aq:hahahahah....jwpan ni y awk bg..? kte da agk da,,,,da tade option jawapan len ke?

  • die:fine..then i'm not talking to you..

  • aq:fine,klu tu kputusan awk, awk pk baik2 skg,lau awk rse kte bebankan awk,ngacau awak ngn miskol, cll n mcj, then awk tggalkn je kte...sbb pmintaan kte smua melampaui batasan, n mgkin kputusan awk tggalkan kte akan laksanakan impian awk tuk tak bckp ngn kite agi...,,,,sori sbb stiap saat n detik, keja kite asyik ggu idup awk je...mybe sbb tu r awk,mls na bls mcj kite...well kte skali lagi mtak maaf.mmg sejak kblkgn ni kte agkk snsitif at awk,sbb kkdg lau kte kol, awk ckp hello ue mcm na ta na je..mmg kte agk terasa......mgkn awk pk..kte ni ngada2 sgt,,,,,byk sgt pmintaan,sbb tu r kte na awk pk skg..lau kte mmg da ta bmkne agi dlm idup awk,...tggal kn je kte...kte ta rela ar na sakit kan ati n kacau idup awk stiap masa

  • die: apa yg awk melalut ha?? kte agkt kol awk then nak ckap je..tau2 awk da off so awk nak kte buat ape? awk bgtau kte kasi kte phm ape slah kte!!

  • aq: huh, da ar, fine..kte yg salah! so,yeah fine,awk mmg agkt kol lte,bls mcj kte,sbb tu kte mrah...gtu?? yeah betul, kte mmg sakit ati ngn awk,p kte tepis prasaan tu jauh2 sbb ta na btw y kte sakit ati at awk., p awk ta pham,mgkin sbb kte ta btw..agk2nya tiap2 kali kte sakit ati,kte kena inform at awk kot....   awak..awk pasan ta awak da bruba? pasan ta?ta? btul..msti awk ta psan,,ye r..ble mse awk na pasan, awak slalu bz...msti awk na ckp, yg skg awk kat U, ta mcm dlu agi..ye betul kite ta nafikan..p takn prasaan thdp kte pn kena bruba? awk pham ta,kte sdaye upaya, stiap mase tul elakkan kte gduh ngn awk..tiap2 ari kte telan persaan sakit ati ni tuk senangkan ati awk, p ble kte anta mcj. awk ta bls,,lau kte kol..awk bz...so awk ta terasa ke,kte ni pggu dlm idup awak?? ta pasan ke kte ni pengacau dlm idup awk??

  • die: ok then..fine..kte yg salah..kte bz kte x bls mcj...mcm ne na bls mcj dgn ncet sial nih...stkat spatah dua bley ar grr...n sory la asyik sakitkn ati awk..kte ni mmg ta gunekan..kte mmg useless an asyik buat awk merana jekn..biasa lah.kte ni bukannye malaikat ta buat salah

  • aq:huh, ye nset tu y sial,,,,nset tu y wt hal...n ye...awk bukan malaikat...so..ni je pnyelasaiannye? ni je kan...

  • die: awk na kte buat ape? merayu sampai menangis air mate darah ke.. kte sdiri x tau ape salah kte..huh

  • aq:ta sruh pun mrayu..tah ar.. kte pn ta taw pe y awk harus wat...wait...bukan awk ke yg kena pk sdiri pe yg harus awk wat? huh...da ar...bgi kte tahun ni paling truk..kte da try tahan sumenye...supaya ta jd cmni...p nmpknye gaduh gk kte b2 kn..da r rye ni ta dpt jmpe..na marah awk pn ta gne...ye r..bukan salah awk pn..da r..mls na pk..awk pk ar sdri pe yg harus awk wt n pk gak ar pe salah awk..p lau terasa ta de pape salah..ta pyah pk ar k////

  • die:pahal lak cm gni? td mara2 then org da tanye..gni plak huisshh

  • aq:tah ar...awk pk ar sdiri....

  • die: awk sje je an nak buat kte ta sng mgrib2 ni...ape salah kte ...kte nak tau nih..

  • aq:kte sje2 wt awk ta sng? tu y awk pk? awk ta pk ke mybe kte sakit ati coz ta dpt jumpe awk? kol pn asyik bz? mcj pn ta bls? awk ta tpk ke yg mybe kte rndu kt awk??

  • die:****akn bsmbung******
hahahha...lepas ue...ta dpt na sambung ar...da terdelete mcj nye..p yg penting lepas ue..die mtak maaf sbb asyik wat aq sakit ati,,,p bile pkir an balik..aq pun slalu wt hal gak,,,hehehhe,,pastu masing2 mtak maaf n ngaku salah sdiri...ye r...spe na gadu lame2 an? hehhehe..hope lepas nie dapat ar elak gaduh agi..hehehhe

    No comments: