Tuesday, February 1, 2011

tak boleh blah ar!

hai!

hari ni aku na cter pasal.....
koko, hahhaha klaka ta name tu??
aku pun ta tau npe aku letak name ue..well koko ni betina. (human or animal? not specified)
koko ni ada ar sekor jantan nama nya Didi (human or animal? not specified).

dijadikan satu cerita, satu ari koko dan didi pun pgi ar dating..

"didi,didi, didi sayang koko ta? koko sayang didi tau,"

"koko,koko, didi sayang koko..didi tau koko sayang didi,koko ta pyah
na btaw lagi."

"ala..didi ni,suka ati koko la na cakap atau ta,,,kan hak koko..didi ni jahat!" (tarik muka-wat muka masyam!)

"allalla.koko,koko,koko....koko jgn la mrajuk,,didi,didi,didi, guraw je..koko,koko,koko jangan majuk ea"  (baca tergagap2 sikit ea)

"didi memang...."

"didi memang apa koko,koko,? memang,memang,memang hensem ea.koko,koko?"

"hensem tu betul la, tapi didi memang...Gagap!!"

"alalallalalallala,koko,koko,koko,tak bek tau ckp cm tu....gagap,gagap,gagap didi pun, didi,didi,didi, sayang koko,koko,koko taw!"(baca tergagap2 skit,tp ada nada mrah)

"apa tanda didi sayang koko??"

"didi,didi,sebut nama koko,koko,koko lebih dari name didi tau,tu mkna nya didi,didi, syg koko,koko,koko,,,,"

"......."

"nape koko,koko,koko diam?"

"tu bukan tanda sayang la!! tu mmg semula jadi!! dah DIDI gagap!! mmg ar didi sebut bnyak kali!!"

"ea? tu bukan tanda sayang ke???"

GA,GA,GI,GI,GU,GU,KO,KO,KI,KU,KU,GU,KI,KE.KE,E,NA,PA,PA,PA,A,AN,AN,DA,DA,DA,GA,GA,GA,AP,SE,SE,SE,KA,KA,LI,LI,??

HAHAHHA,AGAK SAKIT HATI TA BACA ENTRI NI???

No comments: