Friday, March 4, 2011

Sayang,tak lame lagi

hai!

Hari ni langsung ta tercatat at diari idup aku tu update blog aku, tapi bila tahap kebosanan memuncak, aku selak2 la gak blog aku ni..

Hias sikit2 blog yg da bkarat ni huhuhu..al-maklum lah, tuan punya blog asyik bz je ngn FB (padahal tade mende pown at FB aq ue!)

Ok,nampak ta tajuk entri aku ue? Ta nampak? Gi jumpa doktor gigi..insyaallah nampaklah tu..hehehhe..
ok..jgn pkir yg bukan2 ea pasal tajuk entri aku kali ni..

Aku just na inform...hehheheh...alalallala..cam malu lak.. hehehhe..actually, my 2nd anniversary ta lame agi..
Lau na tau tarikh formal nya...stiap 15 March tu ar aniversary aku dengan Amirza Akmar a.ka Xeno Mirqaneaza hehehhe...my sweetheart.

Tapi sayang nye tahun ni kitowg ta dpt sambut anniversary same2, huhuuhu...dia nga struggle tuk Final, aku plak time ue cuti sminggu, agak terkilan gak ta dapat na sambut same2 hari yang berbahagia..(kununnya)

Tapi, bile dpkirkan balik kalau stiap kali anniversary ktowg sibuk na sambut nnt lame2 ta best lak kn? Tol ta? Maybe lau stiap masa kte sambut anniversary nnt sambutan akan datang terasa hambar lak..

So, tape ar..tahun ni ta pyah ar na kecoh2 sgt..stkt wish agar jodoh panjang pown da memadai kan2?
Hehehehe..tahun depan cnfirm na sambut, maybe tahun depan kitowg sambut waktu amik result STPM aku kot...hhuhuhu..Kegentaran!

Hehehe..terasa na ungkit balik ar cter2 dulu..na tau ta? Lau na..bace trus entri ni..lau tana..dah..jgn buat2 ta tau..tekan je button X yg warne merah at corner kanan lappy/pc korg k..

15 March 2009..
hehehhe...ni first time die btaw aku permata yg die cari,,,adush rase cm na bunuh dri je time ue...Kebengangan!
Mase ue die text at aku je...bukannye face to face (apsal? cara dia ta gentle ea? aku kisah pe...)

Kitowg rahsia an Relationship kitowg dlm sebulan gak kot..and aku ta tau cmne ley kantoi lak ngn kawan aku..ahhahahah (kawan2 aku kepoh!)

Somewhere in August
Kitowg join trip g Angsana, ada MSAM, best gile ar at sane..pi yg paling memalukan die tau aq ta minat maskot!
hahahha..memang aku ta suka Maskot..huhuhu..bukan ta suka je..Benci!

Oktober 07/09
Birthday die,aku bagi die teddy bear,,hahhaa,dia suka teddy bear..aku ta minat sgt..

March 2010
Our first anniversary, kitowg sambut at Taman Teratak, hehehhe.. dia bagi aku cincin.
Tapi aku ta bape minat sgt..biase benda2 berharga cam ni aku ta reti jage sgt..
hehehheheh (aku careless!)

Mei 2010
aku mendaftar form 6. Dia lak berhijrah ke Unisel. Bermula lah PJJ(percintaan jarak jauh) kitorg. Mula2 memang agak sukar gak tuk hadapi ni semua. Sampai Gaduh2 agi..tp alhamdulilah..still ley elak perpisahan hehehhe

September 2010
1st time sambut raye same2, seminggu sebelum jumpa tu kitowg ada gaduh, lau korg ingat aku ada post sms gaduh ke? hhahahha..time ue kitowg gaduh teruk gk..tp ok balik..hehhhe
time ue gak for the 1st time aku jumpa mak die..hehehheh...malula seyh!~

November 2010
Kitowg gadu agi..paling teruk ar..aku mintak putus... Punca gaduh? Tah..ta ingat, kekadang puncanya perkara kecik yg dperbesar2kn..kkdg aku ta nafikn..salah aku gk (heheheh)

December 2010
Cuti skola, aku keja at jiason..as Cashier.. aku n die still ok lagi

January 2011
Aku dapat jumpa die! Rindu la seyh,,lame da ta jumpa an..
Hangout at Teratak ngn Amirza Akmar a.ka Xeno Mirqaneaza ,Balqish Shafiqa and
Amalina Harudin
Memang besy gile!

March 2011
Menunggu detik bahgia..semoga cinta kitorg kekal selamanya.. Amiin

Hahahha
tulah serba serbi kisah aku ngan dia..mungkin kowg kate ta spesel pun!
aku kisah pe...yg penting die spesel n perfect tuk aku..
korag ade??

3 comments:

Zuraidah said...

Wah! Romantic seh. Suka2. PJJ. Hurmm. Takutnya.

Balqish Shafiqa Bajury said...

semoga nuhul hidayu bahagia bersama amirja akmah :)
sengaja!

Zuraidah said...

Eceh. Sweet~

:sambil berdoa. Amin: