Monday, May 2, 2011

Cute Graphics

saya da berjaya pakai selendang~

hahahah...setelah sekian lama nya..akhirnya berjaya gak aku pakai selendang..thx tu akak Maria Elena kerana berjaya naikkn minat aku tuk berselendang, well sbnar nya kak maria tadela contct aku untuk tjukkan aku cara pakai slendang tapi sbb aku nmpk dia agk KIUT plak pki selendang so aku try ikut gaya dia...*walaupn ta sama pown...tapi ada aku kisah??? hahahha...
aku ta na ar berucap pjg psl selendang ni..sbb smpi skg lau aku pki selendang mood aku cnfirm marah2...
"Balqish apsal selendang ni ta reti dok diam???" ayat yang aku kuarkn lau aku pki selendang.
Tapi wlu cmne pn...2 owg best frenz aku ta pnah jemu ajar aku pki selendeng
Credit to Iena Chibumb and Aqish Shafiqa ngee~
haa....na tau ta sape kak Maria Elena??

Lai-Lai.. tengok muka noooob die ni...anyway U r CUN akak!




 Tengok ar gaya selamba dia..ngee~


Hee.....cantik~

Simple....ohhh...i adore that boot~

Ngee mata bulat~
Opps...Maria Elena Wif Hana Tajima~




anyhow...sape hana tajima?? i dunno...tapi die ni public figure yang terkenal dalam dunia shawl..terkenal dgn jenama Maysaa...*lau ta salah ejaan ar

ok thts all 4 today...by the way i tgah Mid year exam pi smpat gk Update BLOG~ ngeee

1 comment:

Zuraidah said...

Maria Elena sangat SELAMBER. Ngeee!

Kita sekarang ni pun, masih tak confident nak pakai selendang. Huhu.