Wednesday, May 11, 2011

MY WARDROBE~



ok..hari ni aku na bercerita kit pasal my wardrobe~
hahahah...aku ta bole na tjukkan bilik aku, sbb aku still kongsi agi ngn adik2 aku, so aku just snap pic area aku je,,,hhohohohoh...
bilik aku ada 5 org anak dara, hehhe
aku yg 1st-19 thn
shakila 2nd-18 thn
syafinaz-15 thn
izzati-10 thn
sabrina azmaira-9 tahun

persoalan yang timbul.
macam mane korang 5 owg ley sumbat dlm satu bilik??
hahha,,kitowg ada 1 double decker bed, and katil bujang 2 tgkt.
hahahha...best an?? da macam asrama pun ad,,yg best kitowg ad meja sdiri n almari baju kena kongsi ar...
tapi disebabkan aku anak sulung, hahah,ruang baju aku lagi besar *kunun2 byk collection*

ok...tana bebel panjang2 kowg tgk ar mcm mne wardrobe aku k


haa...ini die collection baju kurung+dress+kebaya aku..memang banyak tapi kebykkannya aku da ta pakai sbb,,,baju2 ni da SINGKAT,,huhuhu
tapi nmpk dress pink tu? haa...tu my mummy yang buat kn..baju tu gak yg aku pakai gi umah Amirza Akmar 4 the 1st time...
haa...ni baju kurung moden,,my mummy gak yg buat kn...part yg paling aku suke at baju ni adala area tangan die,,hasil tgn  mummy yg sangat cantik,,huhuhu...kain baju ni pn da singkat tuk aku..*aku yg tggi sgt kut?


ini pintu almari aku yg bhgn dalam,,aku mmg suke print gmbr n letak at sni...nmpk kad yg btulis good luck? haa..tu aku dapat time ada kem at poli jb, akk angkat aku bg wish smpena final exam,,

Billabong~ my 1st handbag. handbag ni aku beli time aku form 4,,form 3 gtu ar..
aku pn ta ingat...tp yg pting aku jarang pakai beg ni..time beli je suke,,da dapat ta suke lak..ngee~

haa..this is my name tag... Nia Nur Dania tu name yg ktowg saje2 na wat heheheh..maybe name my 1st daughter nnt kot..insyallah..


aish,,tkantoi lak pakai paper tesco

nampak muka noob aku
hahaha...ni aku at the store..bukan kat bilik aku k...
time ni my mummy tgh test pakai dress,so aku pn snap2 ar gmbr
haa...kat bawah ni baju yg aku pakai spjg ari tu...hehehhehe







ok...tu je aku na cite....before say goodbye Sabrina Azmaira na bg
SMILE~

hehehhe..ok bye2 kawan

No comments: