Saturday, July 2, 2011

BUSY-BODY-DOT-COM

 
Tajuk entri yang menarik untuk dikongsi bersama. Hahaha..lumrah hidup manusia na buat rancangan Melodi sendiri, tapi sayang ta dapat tajaan. Haha..best ayat ni..ayat yg terdesak dan makan dalam.

Okay, apa kes busy-body-dot-com ni..hahhaha...tade pape sebenar nye tapi tadi da jumpa ngan Azlinaa Johan, so mula la kitorg buat rancangan Melodi tanpa krew TV3, hahhaha

Seronok bile dgr citer budak yang da kuar dari bawah ketiak mak bapak ni. Na taw gak cmne dorg hidup kat luar tanpa jagaan mak bapak dorg. Kekadang datang gile, dorg buat ar keja gile, na taw ape keja gile si  Azlinaa Johan ni? Haha..lau na taw..g ar usya2 die nye blog...lebih afdal kowg join ar keja gile die..

Kowang bayangkan satu hari ley tgk movie-at-cinema sekali 3 wohh... kopak duit wohh.. hahahha...tu masalah kalau Jusco kat sebelah rumah je..hahahhah

Memang keja gile...aku na masuk U pn na pilih U sebelah Jusco ar..assignment+tutor+class semua kat Jusco wakakkaka...

Ok..penat aku ketawa, Jumpa  Azlinaa Johan, tadi pun ketawa gak...wat eva pn, ketawa ubat paling mujarab kan...heheh..ook tade benda aku na REPUT repot pun..hehhe..saje na nambahkn post aku ngee~

Sebelum blah..meyh usya2 blog  Azlinaa Johan, ni...cantik+simple+tasarat blog die ni..sedap mata memandang hehehhe


 Okay..masuk kowg ley nampak Header die yg besa n simple! i like..tade ar sarat..at least tade buah2 ke,lurve ke yg jatuh dari langit heheheh



< ruang chat ni perlukan ramai mmber..kowg skali skala ketuk2 la blog die ea...die rajen update blog...






Ha...ni movie yg bakal die tgkk..dasar-kaki-movie hahahha


Haa..ini tuan punya blog,,,sila jenguk die ye!

No comments: