Monday, July 25, 2011

Malam Apresiasi Pra-Universiti 2011

ASSALAMUALAIKUM...

        Hai,,hari ni na story-morry pasal annual dinner form 6, tahun ni kami adakan annual dinner di Tanjung Puteri Golf & Resort. Memang tempat die best,,tapi...hehehheh malasla na cter

    Okey na dijadikan citer, sebelum majlis tersebut adalah ajk2 yg menyediakan doorgift termasuk aku..heheh...budak rajin...

       Memang majlis berjalan dengan lancar tapi,,orang kate na sempurnakn sesuatu majlis pasti ada ati yg terguris...memang betul.heheheh...ala biase la tu...yg penting majlis tu berakhir dengan sempurna dan jayanya...at least aku gembira gk tgk cikgu yg berpuas ati dengan perjalanan majlis kali ni...smooth je...hehehhe......

      Okey..ni gambar yg aku dapat snap sepanjang ari ue...ta byk sgt..sebab ati tade mood na bposing..huhuhu..rugi je pkai baju lawa2 n mekap cantik2...huhuhu....

suasana kat bilik mppu sebelum bergerak ke Tanjung Puteri Resort

                                                                                 

 okey....time ni van ina memang sarat...hehehhe ina jd drebar.....


Suasana majlis...memang best..
hohoho....makanan yg sedap..tapi aku ta sentuh langsung...rugiii~

pic ngn kawan2 aku..snap kejap je...


Heheheh...with my classmate Kanchana...

Snap aje...

okey,,,time ni senyum ikhlas k..hehehhe...

last pic sebelum g majlis...

                
                       Heheh..tu je yg dapat aku bg tgk2...memang ta byk gmbr yg aku snap..heheh...anyway aku akn make sure len kali lau ad dinner agi aku yg na posing abis.hehhehe....na tebus balik...ngee~

      Okey...smpai sini je...papai!

No comments: