Monday, July 11, 2011

PROMO.BLOG.DOT.COM Amalina Harudin

ASSALAMUALAIKUM!

Hoho..agak lame gak aku ta post benda baru dalam blog aku ni.. Uhuk2..da berhabuk da...hehheh,,,ok korg still ingat lagi slot PROMO.BLOG.DOT.COM kn? okey lau still ingat tu bagus...lau ta ingat..hehehe...tolong la baca post aku ni sampai abis k..

Okey, hari ni aku na promo blog member aku yg diberi nama Amalina Harudin, aku kenal die sejak skola rendah..dan sentiasa satu kelas ketika skola menengah, heheh,,even kitowg masuk fom 6 pun sama2, and kelas pn sama. Hahaha, moga2 laki kitowg ta sama la ye..

Hehehe..okey, sedikit latar belakang tentang bloggie kali ini..die ni ta lah tggi mane, tapi ta de lah bantut sangat, ala sedang2 gitu...berkulit cerah..ada pink2 sikit kat pipi die time die nanges or tawa,, hehhehe...gedik ckit..ckit ke? Hehehe,,,tade lah...die biase2 je..single..but i rase skg ta available lagi..coz die nga bz na bg komitmen penuh pada STPM..hehhehe..okey tu je serba serbi yg aku ley citer kan..jom kite Roll VT...tengok blog die k..nnt klik link die untuk tgk blog die sepuas hatinya yea!


http://cerahbulanbintang.blogspot.com/
Haa...namapak ta header die?/ Simple and Sweet..
tadelah sebesar papan tanda kat jalan raya tu..heheh
nampak anak panah biru? oke..korg kena perhatikan tol2 lau da g blog die nnt,cozz nnt perkataan
tu bergerak2 kowg bace la pe benda die letak kt sana k...suka tengok donut tu!

Okey...kata aluan yg anda harus jawap!


  okey..haa..nampak ta anak panah merah ue?..korg masuk2 je blog die ni,korg akan terdengar alunan lagu aishiteru...alalla jiwang gitu..lau ta suke bole tekan pause..die ada letak ticket yg menunjukkn usia blog die...





And..waallla...sebelah kiri ni tuan punya blog! alololo..buat muka chumil!














okey...sebelah kanan ni plak serba sdikit ttg diri tuan punya blog..
baca betul2 taw!



okey,,,ni tempat jerit2 die..macam biase tinggalkan lah link anda tuk dijejaki ye....

























terbalikkan skit skrin anda..tengok kit muka tuannye blog hahhahahhaha

Moga2 kami berdua akan jadi fwenz forever yea! Doakan kami untk STPM kelak!

2 comments:

Qaseh Qhaleef said...

bestfriendforever ~

awcakk ! singgah sini ...
=)
gudluck cik Ayu ...

Cik Nurul Idayu said...

thx! tggu blog anda dpromo ya!