Saturday, July 2, 2011

Satu Pencarian

ASSALAMUALAIKUM PARA BLOGGIE & VLOGGIE


Haha...jawab salam tu...lau ta jawab dosa..lau jawab? Bak kate Kak Maria Elena lau jawab sayang!
Ok nampak tajuk kat atas..ok..thts is the main title 4 our conversation today!
Eceh..speaking!
Hahahha..ok..na di jadikan citer..sampai takat ni follower aku hanya 34 orang sahaja...
Aku teringin gak jadi macam kak Maria Elena yg followernya 16498 orang yoh!..takat yg aku tgk lah...

So, sebagai manusia biasa, tipu lau ta jeles tgk bilangan follower die...tapi lau aku na kecapi follower sbyk tu,,,sampai aku grade pun aku ta dpt kot..hahhahha sebab aku ni  budak-malas-update-blog hehehhe.

Ok..back to the topic..aku skang nga buat PENCARIAN bloggie or vloggie tuk jadi my 50th FOLLOWERS!. Ahaks! Sesape yg berjaya menjadi  follower yg ke 50,akan ku berikan hadiah..hehhehe

Na taw ape hadiahnye?? Jadi ar PEMENANG  dulu..baru taw!

ok sygs sekalian smpai disini sahaja. Nanti i roger2 at u all sape pemenang nye k!






Tolong jgn buat owg len masuk blog anda dan rasa
apsal-blog-ko-sarat-semacam!
kerana bimbang ta di follow!
jangan terdesak beb!

2 comments:

azlinaa johan said...

ehemm . yang blog sarat jadah tu sume utk TETTT ! ke ? haha ^^

Cik Nurul Idayu said...

hahahha...mmg tuk TEETT! pun hahhaha