Friday, August 19, 2011

Nuffnang~

ASSALAMUALAIKUM..

Okey..hari ni aku na talking2 pasal Nuffnang...

Umum tahu..Nuffnang ni umpama tabung ayam utk para bloggers yg aktif..*macam aku* ahaks~
tapi aku jenis malas tgk blog aku serabut dgn segala jenis papan tanda, papan iklan, job listings dan macam agi,,,bukan takat tu je..bile aku letak je sumer ni..cnfirm email at inbox aku ue cecah bribu2...

Haha..tapi aku ta tau kenapa skang aku tringin lak letak iklan nuffnang at blog aku...mungkin sbb terpandang entri2 bloggers yg da dapat habuan dari nuffnang kot..hehhe..jeles ar wei...buat blog je dorg ley dpt bribu2...

So...aku mmg jenis tak nak ketinggalan..so aku pn na gk duit bribu2 *mata duitan* heheh...mane taw,,,raya tahun depan aku bole gune duit tabung ayam *nuffnang* tuk beli baju raya ahaks~

Kot2...cukup duit tuk beli DSLR sekali *blink-blink~* hahha..ni yg seronok ni...so aku kena cari ramai2 agi follower! Bia adds nuffnang aku berjalan heheh....kite tggu result nye nnt~

No comments: