Saturday, February 18, 2012

Sekian lamanye~

ASSALAMUALAIKUM.....

       Hahaha..tajuk Cik Ayu ta bole na blah...ok skg ni,,,,blog cik ayu sangat-sangat-sangat-dan-sangat berkarat hohoho....

     Sudah lama ta update lol...kesibukan bekerja buat cik ayu leka seketika. Hehehhe..leka dengan keja and sampai terlupe na on9 Fb and twitter,lupe na update Blog...segala bagai ar cik ayu lupe... hehehhe..

   Mummy penah tegur "anak mummy soang ni bz cam perdana menteri plak" hehehhe cik ayu tersenyum bangga, siap amin kn lagi ayat mummy..mane taw kot2 cik ayu ley jadi pm hohoho keja na berangan je hehheheh

    Hehehe...ok skg na cter pasal azam plak..hehhe azam cik ayu tahun ni

1. Nak sambung belajar (amik degree u'olls)
2. Nak pastikan simpanan dalam bank sentiasa ada RM 1000.00 (CIMB&Maybank)
3. Nak beli kamera DSLR (Canon@Nikon)
4. Nak sihat selalu (tak suke demam)
5. Nak bersama yang tersayang (family,friends&Amirza Akmar)
6. Nak kahwin cepat-cepat (bhahhahah ta bole na blah ar!)

Hehehe antara azam cik ayu tahun ni..tapi kahwin tu lambat agi ar...hehheh amik degree pun 4 tahun kn. Hehehe owh ye...cik ayu teringin na sambung dalam bidang kewartawanan, tak pun sambung dalam bidang bisnes management..mungkin gak bidang Human Resources.

Tapi, smpi skg cik ayu lom taw agi result STPM cik ayu. hehheheh katanye bulan 3 nnt kua...tape..cik ayu sbr mnuggu. Hehehe ook u'olls...doakan result cik ayu gempak k~

  Hehehe..oh ye...jgn lupe doakn gak agar cik ayu always update blog cik ayu k~

hehheheh..miss u'olls dear bloggers~

No comments: