Monday, March 12, 2012

Contest| Gambar Suddenly-Candid

Assalamualaikum!!


Ahhaa! Cik Ayu join Contest agi...ni contest ke 2 Cik Ayu sejak bgelar bloggers~ Ok,by the way...contest ni merupakan contest bergambar. Dimana peserta perlu menyenaraikan seberapa banyak satu pun boleh gambar candid|suddenly yang ada kat korang. Cari gambar yg paling kreatif untuk memenangi hadiah yang disediakan

Hadiah Pertama:
                    Sebuah Kamera Lomo i really2 want it!!
Hadiah Kedua:
                     Ipad i want it too~
Hadiah Ketiga:
                    Pendrive kalau dapat apasalahnye~

untuk terma dan syarat yg lebih lengkap klik disini ok..

Btw...Cik Ayu da turuti syarat2 penyertaan yang disediakan oleh Areed hehe..ala2 na melamar Puteri Gunung Ledang je syarat2 nye..hoho btw, ini lah syaratnya..

#Follow BLOG Areed
#Follow TWITTER Areed
#Subscribe YOUTUBE Areed
#Like FANPAGE @ FB Areed
#Cik Ayu bwarganegara Malaysia
#Umur 20 tahun...



Okess...Cik Ayu pertaruhkan dalam 11 gambar candid untuk contest ni. And all of this picture are moment waktu Cik Ayu jadi Pre-U student at SMK Dato' Penggawa Timur. Kebanyakkan wajah2 kat foto ni adalah kawan2 Cik Ayu, so memang muka Cik Ayu tade la,...hoho...

Ok..less talk please...jom tgok foto suddenly|candid Cik Ayu ea..


Okess,,ini time Cik Ayu lower 6 Baiduri, mamat yg tesenyum bahagia tu namanya Fahmi...!
Ni lah suasana kelas tingkatan 6!


ini Yunus..
Masa ni tgh solat hajat, ada jamuan ckit...cik ayu main snap je gmbr ni...
ta sangka dpt plak muka POYO mcm ni ahaks!


Okess...ni pn time solat hajat..
yg berbaju biru ala2 HULK tu namanya Mail Lambung,,tgh ta sabar2 na makan.
yang gelojoh sgt tu Hanafi...ta pandai tggu mmber..dia MeLANTAK dulu
hahhaha


Ini masa larian 1 Malaysia...serentak diadakan di semua negeri di malaysia.
Hehe yang berbaju kuning tu Priya, muke bangga dapat pintas cikgu2 hehe terBAEEKK~


okess...ni pun event yg sama...but Cik Ayu ta sure Fahmi tu lari atau lompat..
time cik ayu snap gmbr ni..masing2 tgh semangat na menang hoho


Antara gambar candid cik ayu yg paling cik ayu SUKA,
gambar ni menunjukkan natural beauty BFF cik ayu, Iena namanya,
time ni kitorg kat Festival Layang2 Antarabangsa di Pasir Gudang Johor.


Ini plak time pkhemahan KPA Form 6,
ni member cik ayu, Balqish namanya...sibuk main belon hoho
 sampai ta sedar gambar kena snap time mulut ternganga!


Haa..mamat ni sibuk ngacau iena time ina masak, tu yg iena na sodok
mulut azman gune senduk tu...sempat gk cik ayu snap!



Muka2 last minit siapkn esaiment!
Snap aje.

ta taw topik apa yg dorg bincangkan. Cik Ayu taw snap je~


haa..satu2 nya gmbr yg ada muke Cik Ayu, time ni last day sbgai Pre-U Student,,baru na kuar
gate sempat aje iena snap gmbr...
and cik ayu pun sempat peace hoho....comel ar pic ni!

okess...not sure gmbr ni bole tercalon ke tak..sbb time ni cik ayu nga posing maut
ahaks!
tibe2 time snap je..tgn member cik ayu bole tmasuk plak
spoil!
tp...gmbr ni cantek gak...
eheheheh!
nampak mata cik ayu warne PURPLE
bangga!



Haa...panjang lebar Cik Ayu terang kan pasal Contest ni...and banyak gak gambar yang cik ayu pertaruhkan...moga2 adalah gambar yg cik ayu pertaruhkan ni menang...nnt cik ayu masukkan plak vdeo khas tuk contest ni..tggu entri yang seterusnya ye!




p/s:thx to AREED sbb invite CIK AYU melalui FB,,,lau ta, rasanya CIK AYU takkan taw pasal contest ni


1 comment:

Qaseh Qhaleesh said...

heyhh ! anda di tag oleyh saya :))
jum memeriahkan majlis :DD

# http://qasehqhaleesh.blogspot.com/2012/05/biodata-contest-by-nurra.html