Tuesday, February 12, 2013

Janji Ditepati :)

Assalamualaikum,,

Janji Ditepati.

Seperti yang dijanjikan Cik Ayu akan always update blog Cik Ayu (demi tahun 2013). Okey,,rasa agak terlambat untuk bercakap pasal azam tahun baru. Tapi Cik Ayu still nak cakap juga hehehhe.

Okess…wishlist Cik Ayu makin bertambah,,,Cik Ayu aim nak kan Galaxy Note II and lesen tahun ni. Well kalau dapat kuarkan keta oke jugak lah… Nak saving sikit tuk beli rumah,, Oh my gosh! Cik Ayu baru 21 thn kot…hehhehe da pikir pasal nak beli rumah…

Kira ok la…nak harapkan org belikan,,tak tau bile dapat…baik aim sdiri,,,saving perlahan-lahan,,dapat corner lot da kire cukup la..(hahaha berangan lebih).

Memandangkan Cik Ayu sekarang bertugas dalam sector kerajaan,,Cik Ayu telah menanamkan azam (ayat skema) utk berkhidmat lebih lama lagi (sbb byk faedah kerja government ni)

Hehehe,,by the way,,hari ni kemasukan pelajar Form 4 (1st intake) and Form 2 (2nd intake) utk tahun2013,,macam gelagat budak2 ni,,,lagi2 yg nak satu bilik la…na satu kelas la…ada jugak yang terlalu teruja masuk MRSM Jb,bukan anaknya tapi parents nye plak..

Hehehe,,macam2 perangai la…Cik Ayu pun agak busy hari ni,,melayan kemasukan pelajar ke asrama,,okess,,,smpi sini je conteng2 Cik Ayu,,insyallah…esok Cik Ayu try update lagi k  =)

No comments: